Get the answers you need from a community of experts on IDNLearn.com. Discover reliable and timely information on any topic from our network of knowledgeable professionals.

3. What is a central idea in the second article, “7 Liner Titanic Wrecked by Iceberg”? A. Nearby ships were unable to reach the Titanic before it sank. B. The Titanic did more damage to the iceberg than the iceberg did to it. C. Passengers were moved to safety after the Titanic struck the iceberg. D. The Titanic sank with passengers still on board after striking the iceberg

Sagot :

Answer:

the correct answer is d. a discussion of specific uses of alliteration

Based on the information given, the central idea is C. Passengers were moved to safety after the Titanic struck the iceberg.

The central idea of a passage simply means the main idea that's contained in the passage. The central idea is simply what the author wants the readers to know.

In this case, the central idea in the second article, “7 Liner Titanic Wrecked by Iceberg” is that the passengers were moved to safety after the Titanic struck the iceberg.

Learn more about central ideas on:

https://brainly.com/question/2684713

Your participation means a lot to us. Keep sharing information and solutions. This community grows thanks to the amazing contributions from members like you. Thank you for choosing IDNLearn.com. We’re here to provide reliable answers, so please visit us again for more solutions.