Find expert answers and community support for all your questions on IDNLearn.com. Find the answers you need quickly and accurately with help from our knowledgeable and dedicated community members.
Sagot :
Answer:
A. One of the main reasons the Great Depression began was that after the stock market crashed and the banks started to fail, people panicked and stopped spending money. When people stop buying items, fewer items are produced and unemployment rises, meaning even less consumption. This unfortunate spiral helped plunge the nation into depression.
Explanation:
The above revision of the passage above maintains a formal style throughout. There is no fluctuation from informal to formal or vice versa. In the original passage, there was a switch from informal language to formal language. The use of the expression, "freaked out", is an informal language that should not be used in official and formal documents.
Also, the phrase, "buying less and less stuff" is also informal. The revision above maintains its formal tone throughout the text.
Your participation means a lot to us. Keep sharing information and solutions. This community grows thanks to the amazing contributions from members like you. IDNLearn.com has the answers you need. Thank you for visiting, and we look forward to helping you again soon.